På grund av komponentbrist kan vissa bilar just nu ha begränsad tillgänglighet till viss utrustning och det kan finnas produktionsbegränsningar hos några modeller. Komponentbristen kan komma att påverka tillgängligheten på utrustningsvalen som visas här samt påverka månadskostnaderna. Kontinuerligt uppdaterad information finns hos din närmaste Mercedes-Benz agent.

Så funkar Mercedes-Benz BusinessLeasing.

Grunden är att allt är enkelt. Du leasar din bil i 12, 24 eller 36 månader och bestämmer en körsträcka. Service ingår men skatt och försäkring betalar du själv.

När dina månader gått lämnar du bara tillbaka bilen, och hämtar ut en annan - om du vill.

Du får köra en helt ny Mercedes utan att tänka på att ta lån eller vara orolig för reparationer.

Om du kört längre än vi kommit överens om så har vi en fast avgift per mil för den överskjutande sträckan.

Leasingavgiften i affärsförslaget är rörlig och följer justering av MBF basränta. Affärsförslaget gäller med förbehåll om sedvanlig kreditprövning och är inte bindande för någon part innan leasingavtal har ingåtts.

Återlämningsbroschyr

Dina sparade konfigurationer sparas i 30 dagar, därefter raderas din e-post och konfigurationsdata. 

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.